Friptura de porc cu vanata si conopida la cuptor

de roxanabucataras in Porc, 19 Noi 2011 | 5235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mica
  • o conopida mare
  • o vanata
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • tarhon
  • boia de ardei iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu vanata si conopida la cuptor:

Spal carnea, o portionez si pun putina sare si piper pe fiecare bucata in parte. Intr-o tava de yena pun ulei de masline si asez carnea pe toata suprafata uniform.

Spal legumele, le tai rondele/bucati mari, le adaug peste carne, pun tarhon, boia de ardei iute, un praf de sare si apa cat sa acopere tot. Bag la cuptor la foc mediu. Dupa o jumatate de ora scot carnea de la fundul vasului, deasupra, pentru a se rumeni, bag din nou la cuptor pentru inca 10 minute la foc un pic mai mare.

Se poate servi cu ardei capia copti sau muraturi.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu vanata si conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc si cartofi la cuptor, cu sos de ceapa caramelizata